Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Blog

Lees hier het laatste nieuws over webdesign, nieuwe trends, leuke tips en nieuwtjes en alles over Eddie Hamasaki! Mijn blog wordt regelmatig geupdate om het beste uit uw website te kunnen halen!

maandag, 30 oktober 2017 13:45

Freelance webdesigner of webdesign bedrijf, wat past het beste bij uw project?

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Er zijn veel bedrijven en freelancers die u een nieuwe website kunnen aanbieden, maar wat is nu precies het verschil in samenwerken met een freelancer en samenwerken met een bedrijf? Lees het hier!

woensdag, 25 oktober 2017 19:39

4 tools om te testen of je website responsive is

Je hoort het waarschijnlijk wel vaker... Een responsive website, maar wat is dat nu eigenlijk? Lees meer over responsive websites en hoe je kunt testen of jouw website al responsive is.

vrijdag, 02 september 2016 00:00

Top 10 fonts om te ontlopen

Top 10 fonts om te ontlopen voor webdesign en grafisch design
In deze top 10 heb ik de slechtste standaard fonts uit gekozen. Met standaard fonts bedoel ik fonts die standaard bij Windows zitten of fonts die inbegrepen zitten bij pakketten zoals Microsoft Office en Adobe CS.

zaterdag, 15 augustus 2015 00:00

Nieuwe en snellere hosting bij Eddie Hamasaki

Eddie Hamasaki is verhuisd naar een nieuwe server. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van hiervoor. De websites op de nieuwe server (Vooral deze met een CMS zoals Joomla or Wordpress) draaien nu een stuk sneller.

maandag, 10 maart 2014 00:00

Het belang van mobiele websites

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Een groot deel van deze mensen is in bezit van een smartphone. Hiermee wordt natuurlijk niet alleen meer gebeld maar wordt veel meer mee gedaan. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om het web de bezoeken en dus ook uw website.

maandag, 21 oktober 2013 00:00

Liefde voor CSS3

Natuurlijk is het er al een tijdje maar met de recentelijke updates van Internet Explorer is het nu overal toepasbaar. Ik heb het natuurlijk over CSS3.

donderdag, 19 september 2013 00:00

Font awesome is awesome

Ik was laatst wat door het internet aan het struinen en kwam op iets wat ik nog niet eerder gezien had. Namelijk Font Awesome. Font Awesome is een embeddable font gemaakt door Dave Gandy. Het is niet zomaar een font, maar het is een font bestaande uit icons die zeer handig te gebruiken zijn in elke website.

vrijdag, 17 mei 2013 00:00

Nieuwe website, tijd voor updates

Er komt steeds meer werk en nieuwe content voor mijn websites. Hierdoor had ik al een tijd geen tijd gehad om mijn website naar een nieuw niveau te brengen.