Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Charmplay Webdesign

Een band met potentie

Charmplay is een startende band met erg veel potentie. Zo hebben ze al voor volle stadions gestaan en nog een hele toekomst voor zich.
Voor de website is er gebruikt gemaakt van een one page website. Hierdoor staat alles op één pagina waardoor er niet doormiddel van een menu genavigeerd hoeft te worden. Zo is alle informatie direcht zichtbaar voor de bezoeker. Dit is vooral handig voor de kleinere websites met minder informatie.

One page website

De website is responsive gemaakt zodat deze gemakkelijkt te gebruiken is op een mobiele telefoon en tablet. De website schaalt mee met het formaat voor het doel einde.
Een one page website is ideaal voor de kleinere websites. Dit houd in websites met weinig informatie. Charmplay koos voor om vooral de shows en wat band informatie online te zetten. Omdat dit niet veel informatie is is één pagina voldoende. Alles staat onder elkaar zodat het makkelijk is te vinden wat je zoekt. Ook kan er gebruikt worden gemaakt van het header menu, zodra je op één van de knoppen klikt scroll je automatisch naar de juiste pagina.