Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Webdesign voor bedrijven

Webdesign

U bent op zoek naar een mooie en strakke website waarmee u veel klanten kunt bereiken? Natuurlijk is dat bij mij mogelijk. Elk design kan bereikt worden om het meeste uit uw website te halen voor de juiste doelgroep. Hierbij komen we dus gelijk bij de eerste stap. Wat is uw doelgroep? Wie wilt u bereiken met uw website? Op basis daarvan gaan we uw website design dus ook maken. Zodra alles is besproken gaan we beginnen aan het maken van het webdesign. Dit design wordt tot in de kleine details uitgewerkt zolang tot dat u tevreden bent en zodat we zeker weten dat dit het beste uit uw website haalt!

Development

Nadat uw website is ontworpen gaan we beginnnen met de development van uw website. Dit houd in de HTML en CSS codering voor uw website. We zorgen er uiteraard voor dat uw website goed werkt op alle platformen. Denk hierbij aan verschillende browsers zoals Internet Explorer en Mozilla Firefox. Ook wordt er voor gezorgt dat uw website goed te bekijken is op een mobiele telefoon en tablet. Uiteraard is het mogelijk om een aparte layout te laten maken voor de telefoon zodat het op een telefoon ook fijn is om door uw website heen te bladeren.

Programmeren

Wilt u liever dat uw website nog extra functies bevat zoals een CMS, contactpagina, blog of andere interactieve elementen? Dan word dit allemaal voor u geprogrammeerd zoals u dat zelf wilt. De mogelijkheden op uw website zijn natuurlijk eindeloos en alles wat u kunt bedenken is mogelijk. Naast dat uw website met de hand geprogrammeerd kan worden is het ook mogelijk om te werken met de grote open-source CMS programma's van Joomla! en Wordpress. Deze programma's zorgen ervoor dat u gemakkelijk uw eigen website kunt bijhouden zodat u wanneer u maar wilt een update kunt uitvoeren op uw website.

Succesvolle website

Voeg alles samen en u heeft een complete succesvolle website waarmee u gemakkelijk uw doelgroep zult bereiken. Uw website is sterk en straalt precies uit wat u wilt! Natuurlijk zijn er later nog de mogelijkheden om alles uit te breiden zoals u dat wilt. Een website is nooit af en wordt altijd aangepast en gewijzigd.

Waarom webdesign?

  • Strakke moderne vormgeving
  • Alle gewenste mogelijkheden
  • Ook bereikbaar buiten standaard werktijden
  • Snel een mooie website
  • Mogelijkheid tot CMS
  • Goede codering
  • Snelle website
  • Gemakkelijk contact
  • Te bereiken in Sliedrecht en Dordrecht