Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Homemadestore Website design

Leuke handwerk producten

Handmadestore is een webshop gemaakt om leuke handgewerkte producten aan te bieden. De webshop voor Handmadestore is gemaakt in Joomla. Er is van uitgegaan dat alles heel duidelijk en intuitief moet zijn voor de bezoeker zodat alles gemakkelijk te vinden is. De website is responsive en dus ook te gebruiken op een mobiele telefoon.

Maar er is meer...

Het het idee "een logo moet herkenbaar zijn" is het logo van Homemadestore naar buiten gekomen. Het logo is erg simplistisch en daardoor erg herkenbaar. Het bevat daarnaast ook de slogan "alles is handwerk". Omdat alles wat op de website verkocht wordt handwerk is. Naast dat de website op de PC erg mooi is is hij dat ook op je telefoon en tablet. Hij is hiervoor speciaal opgemaakt en aangepast. Zo kun je ook gemakkelijk handwerk bestellen op je mobiel of tablet. Ook dit gaat gemakkelijk door de duidelijke categorieen en gemakkelijke zoeksysteem