Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Over mij

Wie ben ik?

Hallo, Ik ben Eddie Hamasaki uit Sliedrecht en ik maak websites. Ik heb een opleiding gevolgd op het Grafisch Lyceum Rotterdam voor media vormgeven en ben hiervoor geslaagd. Hierna heb ik nog een opleiding gevolgd in Multimedia. Ik heb deze opleiding gevolgd omdat mijn interesse tijdens mijn vorige opleiding veelal al bij webdesign en webdevelopment lag. Ik heb mij dus al een aantal jaren veel bezig gehouden met het maken van websites en heb hier dus ook ervaring mee.

Webdesign is mijn specialiteit

Ik houd mij het meeste bezig met webdesign. Dit is hierdoor ook mijn specialiteit. Alle designs worden persoonlijk voor u gemaakt waarbij alles mogelijk is dus er altijd iets te vinden is wat u zoekt. Ook de codering/programmering schrijf ik zelf. Hierdoor wordt dus alles precies zoals u het wilt en werkt het voor u makkelijk. Naast dat ik websites maak houd ik mij ook bezig met drukwerk en huisstijlen. Denk hierbij dus aan brochures, logos, folders, flyers, visitekaartjes etc. U kunt bij mij dus het totale pakket aanschaffen waardoor u dus zeker bent van een goede samenhang tussen alle producten.

Kennis van webdesign en development

Om het proces voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken bied ik alle mogelijkheden op gebied van websites. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele website door mij te laten maken, dus het ontwerp, de development en realisatie van de website maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een deel van de website door mij te laten maken.
Ik kan jullie eigen gemaakte ontwerp pixel-perfect vertalen tot een website of template voor een CMS systeem zoals Joomla of Wordpress. Door het realiseren van jullie eigen designs op een websites is er dus geen limiet meer wat er allemaal mogelijk is op een website. Alles kan met of zonder CMS.
Uiteraard valt het de uiteindelijke website en/of ontwerpen en codering in jullie bezit. Wel behoud ik het recht om de gemaakte projecten tussen mijn portfolio te plaatsen. (Dit kan met en zonder bedrijfsnaam vermelding)

Freelance webdesign

Ik werk als freelancer voor andere bedrijven zowel als particulieren. Met enkele bedrijven zal ik dus regelmatig samenwerken als freelance designer of developer. Op het moment werk ik samen met:
Rex Media
Studio Designology
Original Flavour

Wilt u ook met mij samenwerken? Stuur mij een berichtje en we kunnen een afspraak maken.

Specialiteiten

HTML / CSS
 
Design
 
Programming
 
eddiehamasakifoto
Eddie Hamasaki
Eigenaar / Developer / Programmer / Designer

Ik ben Eddie en ik ben een freelance Grafisch ontwerper, webdesigner en developer en ik zou graag met u willen werken!