Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Timmerbedrijf Leeflang

Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw

Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw zorgen samen voor de beste bouwwerkzaamheden. Zo kunt u bij Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw terecht voor verbouwingen, nieuwbouw, Renovatie en meubels.
De website gemaakt voor Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw moest natuurlijk hun werk laten zien. Al het werk wat hun in het verleden gemaakt hebben is duidelijk in categorieën opgedeeld en zo gemakkelijk in het gebruik. De bezoekers kunnen zo gemakkelijk en snel zoeken wat zij vinden om geïnteresseerd te raken in de projecten van Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw.

De website

Uiteraard is ook de website voor Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw responsive gemaakt. Tegenwoordig kan een website niet meer zonder een responsive design en dus ook de website van Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw kon dus niet achterblijven.
Omdat het belangrijk was dat de bezoeker altijd alles moet kunnen vinden is er voor de website een makkelijke structuur opgezet. Alle pagina's zijn strak opgemaakt om netjes over te komen.