Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Webdesign Alblasserdam

Webdesign Alblasserdam

Ik werk als webdesigner in Sliedrecht en Dordrecht. Omdat ik vanuit deze locaties werk ben ik voor uw bedrijf in Alblasserdam de perfecte partner voor uw webdesign. Ik heb een kantoor aan huis in Sliedrecht en werk in een kantoor in Dordrecht. Als u een afpraak wilt maken voor een nieuwe website kan dit dus in een van deze locaties of natuurlijk bij u in Alblasserdam. Ik begrijp dat u als ondernemer het druk heeft dus ik kom graag vrijblijvend bij u langs om u meer informatie te bieden voor een nieuwe website.

Waarom webdesign in Alblasserdam

Als u woont in Alblasserdam of een bedrijf heeft in Alblasserdam is het misschien niet altijd gemakkelijk een goede webdesigner te vinden. U hoeft nu niet verder te zoeken. Ik ben werkzaam in de Drechtsteden en omstreken en dus ook Alblasserdam. Ik kan bij u in Alblasserdam langs komen voor uw nieuwe webdesign maar u kunt natuurlijk ook bij mij langs komen. Ik werk graag met u samen.